Maddy Savage

Moderator för internationella konferenser

IGG Talarförmedling är stolta över att kunna presentera Maddy Savage som moderator.
Hennes senaste framgång som moderator på Telia Talk var hon moderator med en panel bestående av Taavi Rõivas statsministern i Estland och Peter Eriksson, ministern för bostadsfrågor och digital utveckling i Sverige, och Johan Dennelind VD Telia Company. Ämnet för debatten: ämnet: "Möjligheter och ledarskap i Norden och Baltikum för digital utveckling".

Med Maddy Svage gedigna bakgrund som journalist och nyhetsreporter gör att hon ställer rätt frågor med en fingertoppskänsla som moderator. Researcharbetet kring ämnet eller frågorna är en självklar del i hennes arbete som moderator och gör att hon är väl förberedd inför varje debattpanel.

Bakgrund
Under sin tioåriga karriär med BBC i London, rapporterade Maddy Savage för inhemska och globala TV nyhetskanaler samt Nyhetsreporter hos BBC World Service radioprogram, som når mer än 50 miljoner människor i veckan. Baserad i Stockholm sedan 2014, för närvarande arbetar hon som frilansjournalist för en rad globala medier, inklusive BBC, NPR och Monocle. Tidigare i år lanserade hon Stockholmer podcast, som inriktar sig på inspirerande gäster i ett Fika format med tiominuters långa intervjuer. Hon var tidigare redaktör för The Local Sweden, Sveriges största engelskspråkiga nyhetswebbplats .

Övrigt
Maddy Savage är engelskspråkig och därför ett utmärkt val som moderator för internationella debattpaneler.

Maddy Savage - TV Showreel

Maddy Savage Moderator på Telia Talk 2016