Johan Ernst Nilsson

Johan Ernst Nilson är idag en av världens ledande upptäcktsresande och motivations talare. Föreläsningarna har sedan 1995 varit ett av Johans starkaste ben i företaget. Johan har föreläst inför allt från 4 personer till 1600 personer.

Med över 30 expeditioner i 120 länder, är Johan Ernst idag en medlem av både The Explorers Club och Travellers Club. Medan de flesta upptäckare fokuserar på en specifik genre som bergsklättring eller skidåkning, har Johan Ernst satt fokus på motivation och fokusering i sig, och inte det faktiska äventyret. Vare sig det handlar om att lära sig spela piano, gifta, bestiga ett berg, flytta till ett annat land eller bara våga stå upp för din egen skull. Målen är olika men tekniken bakom det samma.

Röster om Johan Ernst Nilson som föreläsare:

“Dear Mr. Nilson
Your lecture in Copenhagen was a pleasant surprise to me, a precious gift to me by the company Anoto. I have followed you on your amazing website and into the incredible world of expeditions and I was so deeply impressed. In my mind you are a real hero, who have performed series of missions impossible for most people.
I sincerely hope you’ll be even more successful in your future expeditions…

God bless you, my hero!

/ Jean Zhang
CEO
Usyston Digital Technology
China

”Johans entusiasm och proffsiga framträdande ger hissnande upplevelser i den vanligtvis lite grå vardagen. Rekommenderas varmt för den som inte själv har möjlighet att rida genom Kina eller bestiga Himalaya! Själv skulle jag med stor glädje "avnjuta" honom på nytt!”

/ Anders Widlund
Kanslichef
Privattjänstemannakartellen, PTK 

”Johan Ernst Nilson har gjort ett av de mest uppmärksammade framträdandena på Shortcuts välrenommerade inspirationsträffar. Johan berättar personligt, avspänt - och våldsamt roligt - om sina äventyr och erfarenheter. Med sitt sympatiska sätt att bjuda på sig själv fick han många av åhörarna att känna att även de svåraste hindren går att övervinna med en lagom blandning av envishet och ödmjukhet.

/ Andreas Dahlin
VD Shortcut

Boka