Artistförmedling

Vi har artisterna och talarna för alla tillfällen

Vår artistförmedling erbjuder professionella artister,  de skarpaste konfrenciererna, högklassig svensk, såväl som internationell underhållning, till publika såväl som privata- och företagsevent.

Vi hjälper dig att skapa minnen – avstamp, glädje, samhörighet, energi – för dig och dina gäster.

Som exempel: Vi bokar en utvald artist till er kick-off, vi tar teknikansvaret för er avslutning, vi ger energifylld middagsunderhållning till konferensen, vi kan skapa en specialskriven show för ert jubileum. Eller så kan vi glädja din privata 50-årsfest med en unik stand-up av en speciell artist.

Vi har jobbat med allt från platser som Fittja parklek till Ericsson Globe Arena.

Behöver du hjälp med din bokning?

Vet du vem du vill boka, eller har du ingen aning? Oavsett, så hjälper vi dig. Klicka på knappen nedan så kommer du till ett formulär. Fyll  i dina önskemål och uppgifter, beskriv också vilken typ av arrangemang du ska anordna, så kan vi lättare assistera dig. Så hjälps vi åt att hitta den perfekta matchningen.

Våra artister

Vi har en lång erfarenhet i Nöjesbranschen

Under många år var vi cirkusansvariga för artistrekryteringen till Wallmans salonger i både Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Vi har rekryterat artister till Talang i TV3 & TV4. Vi har producerat – och levererat artister till –Konserthusets välgörenhetsgala. Specialproducerat nummer till bland andra Telia, ”Julshow på Nalen” och mycket mer. Företaget samarbetar sedan flera år med bland andra LiveNation, ett av världens största nöjes- och arenabolag och vi levererar artister till deras företagsevent och produktioner. Vi har också suttit i juryer och uttagningskommittéer runt om i Europa.

Stort eller litet spelar ingen roll: Vi tar ansvar för underhållningen – från början till slut.

Om ni önskar tar vi gärna ett helhetsansvar över hela er produktion: Vi bokar artisterna, ser till att ni får den vassaste konferencieren eller toastmastern, den som passar er bäst. Vi fixar med ljus, ljud och bra tekniker. Vi lägger upp programmet smidigt. Behöver ni en scen så fixar vi det också. En liten eller stor, pyntad eller ren – kort sagt; vi fixar en som passar!

 

Thorsten Andreassen vår projektledare, har över 30 års erfarenhet inom nöjes- och eventbranschen. Han startade Gycklargruppen redan på 1980-talet, har arbetat som trollkonstnär, gatuartist, konfrencier och stått på scen i ett otal sammanhang. Han har sedan dess regisserat, producerat och arbetat som projektledare med stora delar av nöjesbranschen – både nationellt och internationellt. Han har skapat viktiga samarbeten med såväl näringsliv, som föreningar och kommuner. Sedan 2010 är han festivalchef för den unika Stockholm Street Festival, som han varit initiativtagare till och nu också driver på turné.

Buskincity

Nu uppgraderar vi BuskinCity till 2.0 och öppnar upp vår nya bokningskalender till hela världen!
Första året, 2016, var Borgholm, Gävle, Halmstad, Kalmar, Landskrona, Varberg, Västervik och Växjö med på detta nya sätt att arbeta, vår nya sajt, vårt nya nav. För professionella gatuartister...

Ta hjälp med att boka en artist